Ervaringen
Tandheelkundig centrum Wognum

Een overzicht van enkele klant ervaringen

 • P. Langereis (Independer)

  Deskundig tandheelkundig centrum

 • Laurence van der klap (Google)

  Na anderhalf jaar zonder voortand te hebben gelopen en bij vele inplantalogen geweest te zijn ben ik gelukkig bij Martin engel terecht gekomen .
  De reden van zo lang een voor tand missen was puur het gevoel en vertrouwen wat ik dus nergens anders had gekregen dan dat van Martin Engel.
  Deze man is echt een perfectionist ( net als ik ) ;) nu kan ik weer lachen :):)
  Martin bedankt echt vakwerk

 • Arie Leibbrand (Independer)

  Eerste keer bij binnenkomst gelijk een prettige ervaring. Ik ben nu 3x geweest en altijd even hartelijk en aardig.

 • Herman Nuijten (Google)

  Super geholpen. Zoon van 6 kies gebroken, erg lief en geruststellend geholpen. Deze gasten verstaan hun vak.

 • Margit Kooij (Google)

  Prima tandarts, iedereen erg vriendelijk.

 • Marco Knies (Google)

  Fantastisch kundige praktijk, ik ben zeer tevreden. Ik ben hier al ruim 10 jaar patiënt en de kwaliteit is alleen maar beter geworden.
  Keep up the good work....

 • Anoniem (Independer)

  Ik ben extreem angstig. Nadat ik een angsttraject had doorgelopen in het MCA, moest ik op zoek naar een ''gewone tandarts''. Gelukkig doet tandarts Martin zijn achternaam eer aan. Hij is echt een Engel! Hij maakt je aan het lachen, stelt je gerust. Legt ALLES uit (als je dat wilt) en je mag echt ALLES vragen. Wat mij keer op keer weer gerust stelt. En ook met de pijnbestrijding nemen ze je echt serieus. Het is op flinke afstand waar ik woon, maar ik heb het er voor over. Niet alleen Martin heeft deze instelling ook de receptioniste en de mondhygiëniste stellen je echt op je gemak. Ben er erg tevreden over!

 • Anoniem (Independer)

  Leuke praktijk met vriendelijke mensen die altijd behulpzaam zijn.

 • Anoniem (Independer)

  Werken met moderne middelen en is goed hygienisch. Verder werken er leuke mensen.

 • Denny Bijvoet (Google)

  Geen wacht tijd en lekker snel klaar.

 • Jan Veltrop (Google)

  IK BEN ZEER TEVREDEN OVER DEZE TANDARTS PRAKTIJK.
  ZEER VRIENDELIJK UITERS PROFESSIONEEL.
  ZELFS WANNEER JE ANGST HEB VOOR DE TANDARTS RAAD IK U DEZE ZEER AAN,
  VOORAL MARIJN IS EEN TOPPER DAT IS MIJN TANDARTS.

 • John Ligthart (Google)

  Bekwaam tandheelkundig centrum. Vriendelijke mensen.

 • Janine de Haan (Independer)

  Ervaringen met TCW zijn goed. Zowel met de tandarts als met de receptie. De tandarts overlegt eventueel uit te voeren behandelingen van te voren. Vóór een behandeling (muv standaard controle) heb ik eerst een prijsopgave gekregen. Ook de telefonische bereikbaarheid is goed. Afgelopen jaar had ik een vraag over een factuur en dat werd ook goed opgepakt en gecorrigeerd. En bij het eerstvolgende tandartsbezoek informeerde de tandarts zelf ook of de correctie naar behoren was afgewikkeld.

 • Anoniem (Independer)

  Ik ga bijna mijn hele leven al naar deze tandarts. Het is een professionele maar ook erg gezellige praktijk. Ook nu ik er een stuk voor moet reizen blijf ik graag bij hun komen.

 • Mevrouw Steltenpool (Independer)

  Geweldig, goed, aardig, gewoon top. Ze staan altijd voor je klaar. Heb nooit klachten over mijn tandarts en assistente.

 • Hettie van Looijengoed

  10 jaar niet bij de tandarts geweest, enorm angstig… Maar bij tandheelkundig centrum Wognum terecht gekomen en zelfs na een kies trekken en plaatsen implantaat stuk minder bang geworden. Wat een rust en tijd voor mijn angst, enorm vriendelijk en kundig. 

Lees meer ervaringen

Veel gestelde vragen

In vogelvlucht: U wordt bij Tandheelkundig Centrum Wognum behandeld in een praktijk waar alles in het werk gesteld om samen met u zo goed en comfortabel mogelijk te behandelen. Alle kennis is hierbij onder één dak beschikbaar, variërend van mondhygiëne tot kinderbehandelingen of implantologie. Door constante bij- & nascholing en investeringen in nieuwe, geavanceerde technieken wordt U ‘topzorg’ geboden. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend, met ruime mogelijkheden tot gratis parkeren bij de praktijk of in de buurt.

Wij adviseren u een controletermijn van 6 maanden, zodat wij tijdig problemen in uw gebit kunnen constateren en u adequaat kunnen behandelen. Indien in de loop der jaren is gebleken dat uw gebitssituatie stabiel en uw mondhygiëne optimaal is, kan in overleg met de tandarts besloten worden een controletermijn te hanteren van 9 of 12 maanden. Patiënten met een volledige gebitsprothese adviseren wij een controletermijn van 1 jaar.

Wij adviseren u om uw kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts, zo kan uw kind vast aan de omgeving wennen. Vanaf 2 jaar wordt er bij kinderen spelenderwijs de controle gedaan. Ook kan de tandarts u adviezen geven over voeding en poetsen.

De eerste keer dat u komt, betaalt u de nota inderdaad direct (contant of per pin). Dit is omdat we dan nog niet in de gelegenheid zijn geweest om uw gegevens/verzekeraar te controleren. In de daarop volgende keren wordt de rekening verstuurd naar ons factoringbedrijf. Daar waar u als verzekerde recht op heeft wordt dan al vergoed, het resterend bedrag ontvangt u als nota thuis. Momenteel is de tandheelkundige zorg tot en met 18 jaar verzekerd in het basispakket, evenals de volledige gebitsprothese. Overige behandelingen (enkele uitzonderingen daargelaten) worden (gedeeltelijk) vergoed via een eventuele aanvullende verzekering.

Er zijn meer dan 1000 verschillende aanvullende, tandheelkundige verzekeringen. Daardoor is het voor ons bijna niet mogelijk om dit bij te houden. Bij gemaakte begrotingen kunnen wij wel een check uitvoeren met ons programma Zorgsom: dit geeft een goede indicatie wat u in het bewuste kalenderjaar vergoed kunt krijgen. U blijft echter zelf verantwoordelijk voor de definitieve informatie bij uw zorgverzekeraar. Wilt u veranderen van aanvullende verzekering? Kijk dan eens op www.vergelijkmondzorg.nl voor een overzicht van alle pakketten.